logo green packaging - compostable packaging consultancy

In onze poging om een nieuw productaanbod te ontwikkelen dat een milieuvriendelijk alternatief biedt voor polystyreen schuim, zijn we verheugd om onze nieuwe lijn van composteerbare PLA foodservice producten te introduceren.

 Earth Maize™is een innoverende nieuwe toevoeging voor duurzaam en milieuvriendelijk serviesgoed, afhaalcontainers en voedselverpakkingsproducten.
Er is een grote behoefte aan een productalternatief voor servies van polystyreen, scharnierende meeneemcontainers en foodserviceproducten die worden gebruikt in vlees, gevogelte, vis en groenten en fruitverpakking.

De ontwikkeling van de Earth Maize™-productlijn heeft een geweldig alternatief geboden voor het steeds toenemende verbod op polystyreen (PS) dat in de foodservice-industrie wordt gebruikt, en de nadelige effecten van het gebruik ervan op het milieu en mogelijke gezondheidseffecten voor de consument.
Onze Earth Maize™-productlijn is gemaakt met een PLA-biopolymeerhars die wordt gebruikt om een geëxpandeerd PLA-substraat te produceren dat 100% composteerbaar, duurzaam en hernieuwbaar is. Earth Maize™schalen worden gebruikt voor het verpakken van vlees, gevogelte, vis en verse producten. Onze Earth Maize™composteerbare serviesgoed en maaltijd boxen bieden een milieuvriendelijke oplossing voor traditionele polystyreen foodserviceproducten.

 

Geen PFAS toegevoegd

Onze andere services

De voordelen van onze plantaardige foodservice verpakkingen

Hitte bestendig tot 43C

Vet bestendig

Vocht bestendig

ISO-gecertificeerd volgens ASTM D6400 en D6868 standaarden

Hernieuwbaar & Duurzaam

Koudebestendig - 20 C

Magnetronbestendig

Vriezer Veilig

Uitstekende mechanische sterkte

Produceert 70% minder broeikasgas

Neem contact met ons op.

Meer weten over onze services?

GS-companies is eigenaar van meerdere websites om u te informeren over de verschillende diensten. Hieronder staan de verschillende websites die onderdeel zijn van Global solutions.